Palvelut

Me huolehdimme, että talousasiasi purjehtivat myötätuuleen

Hallinnollisista tehtävistä huolehtiminen on yrityksen lyhytaikaisen- ja pitkäaikaisen menstymisen yksi tärkeimmistä edellytyksistä. Usein yrityksen hallinnollisten tehtävien ulkoistaminen on edellytys yrityksen menestykseen.

Me tarjoamme useita innovatiivisia ratkaisuja, joilla käännämme taloushallintosi, kiinteistöhallintosi ja yrityshallintosi kurssin myötätuuleen. Miehistömme tunnetaan osaavista asiantuntijoistaan, joten voit rauhassa jättää hallinnolliset asiat meidän hoitoomme ja keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Taloushallinto

Olemme auktorisoitu, kokenut ja sitoutunut taloushallinnon kumppani

Tarjoamme laajan skaalan erilaisia taloushallinnon palveluja. Palvelut sisältävät kirjanpidon, laskennan, konsernilaskennan, laajan raportoinnin sekä palkkahallinnon palveluja. Pyrimme aktiivisesti kehittämään ja parantamaan asiakassuhteitamme ja löytämään parhaan mahdollisen ja tehokkaimman ratkaisun asiakkaillemme. 

Monipuolisen osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta pystymme hyvin vastaamaan vaihteleviin taloushallinnon haasteisiin, ja olemme sitoutuneita toimintaamme ja asetamme tavoitteemme korkealle. Hyödynnämme myös laadukkaita teknologisia ratkaisuja päivittäisessä työssämme, minkä ansiosta kykenemme hallinnoimaan myös haastaviakin prosesseja. Tehtävänämme on vastata ja huolehtia asiakkaistamme ja sovituista asioista parhaalla mahdollisella tavalla. 

 • Laskentapalvelut ja raportointi
  Lue lisää

  Luotettavat ja räätälöidyt järjestelmämme antavat sinulle valmiudet keskittyä olennaiseen

  E-kirjanpitoon siirtyminen tuo mukanaan monenlaisia hyötyjä. Yksi tärkeimmistä kehityksistä on kaiken informaation ja datan tallentaminen yhteen osoitteeseen. Keskitetty kirjanpito säästää sekä hermoja että aikaa, ja sen ansiosta meillä on paremmat valmiudet keskittyä huolehtimaan kokonaiskuvan hallinnasta.

  Laskenta-, kirjanpito- ja hallintopalvelumme ovat muokattavissa sekä kotimaisten että ulkomaalaisten asiakkaiden käyttöön. Suurin osa tarjoamistamme ratkaisuista hyödyntää joustavia e-kirjanpitojärjestelmiä, joiden käyttäminen on helppoa, järkevää ja tuottavaa. Pilvipalveluiden ansiosta elektroniset järjestelmät voivat pysyä joko omassa hallinnassasi tai vaihtoehtoisesti voimme me huolehtia kaikesta puolestasi.

  Yhteistyökumppanina lupaamme suunnitella ja toteuttaa järkevät taloushallinnon prosessit, jotka sopivat sinun tarpeisiisi. Käytämme tunnettuja ja luotettuja taloushallinnon järjestelmiä, joihin lukeutuvat:

  • Visma Fivaldi
  • Microsoft Dynamics NAV
  • Talgraf Accuna
  • Fatman ja Visma Fivaldi kiinteistöhallintoon ja isännöintiin
  • Basware

  Tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa myös räätälöityjä palveluita, kuten salkunhallintajärjestelmäämme.

 • Palkkahallinto ja HR
  Lue lisää

  Me pidämme miehistösi iloisena

  Talouselämän vaihtelevien tuulien läpi purjehteminen vaatii tarkan, tyytyväisen ja motivoituneen miehistön. Me autamme sinua pitämään huolen työntekijöiden tarpeista ja oikeuksista.

  Arvoihimme lukeutuvat asiakkaista huolehtiminen ja työntekijöiden hyvinvointi, minkä vuoksi meille on ensisijaisen tärkeää tarjota luotettavia henkilöstöhallintopalveluja. Me pidämme huolen, että kaikki HR- ja palkkapalvelut hoidetaan luotettavasti, huolellisesti ja laillisesti.

  Yksi tärkeimmistä henkilöstöhallintoon liittyvistä taloustehtävistä on työntekijöiden palkanmaksusta huolehtiminen. Räätälöityjen palkkapalveluidemme avulla takaamme, että työntekijöidesi palkat menevät maksuun sovitusti ja turvallisesti. Me huolehdimme, että palkat lasketaan ja maksetaan tarkasti ajallaan, ja takaamme tietojen luotettavan siirtymisen meidän ja pankkien välillä. 

 • Yhtiöoikeuden ja verotuksen käytännön palvelut
  Lue lisää

  Meille on ensiarvoisen tärkeää hoitaa kaikki kerralla oikein

  Me uskomme tehokkaaseen riskien hallintaan sekä asioiden oikeaoppiseen hallinnointiin. Jotta pystymme tarjoamaan mitä lupaamme, olemme sitoutuneet yhteistyöhön useiden tunnettujen ja luotettavien vero- ja lakipalveluita tarjoavien yritysten kanssa. Konsultoimme myös heidän osaamistaan tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen hyödyn.

  Palveluihimme lukeutuu laki- ja veroneuvontaa niin suomalaisille yrityksille kuin yksityishenkilöillekin sekä kansainvälisille toimijoille, jotka pohtivat mahdollisuutta laajentaa toimintaansa Suomeen. Autamme monien eri prosessien hoidossa, kuten esimerkiksi raportoinnissa, ilmoituksissa ja työntekijöiden veroasioissa. Lisäksi palveluihimme sisältyy lukuisia muita eri laki- ja veropalveluita.

 • CFO ja Controller -palvelut
  Lue lisää

  Me autamme sinua navigoimaan isojenkin muutosten läpi

  Talousjohtajan ja kirjanpitopäällikön tehtävät vaativat valtavan määrän osaamista ja kyvyn hallinnoida kokonaisuuksia sekä erilaisia tehtäviä ja vastuita. Meille onkin ensiarvoisen tärkeää, että yhteistyö kanssamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja sitoutuneisuuteen. Kauttamme saat apua ja neuvontaa esimerkiksi oikeushenkilön määrittämiseen, kirjanpitoon, raportointoon ja muihin vastaaviin palveluihin. Räätälöidyt ratkaisumme takaavat, että taloushallinnostasi huolehditaan vastuullisesti ja huolellisesti.

  CFO ja Controller -palvelumme tarjoavat esimerkiksi väliaikaisen johtajan omista riveistämme yhtiön muutosjaksolle. Navigator Partnersin asiantuntija toimii silloin myös aktiivisesti uuden johtajan rekrytoinnissa. CFO ja Controller -palveluumme kuuluu:

  • kirjanpito
  • palkkalaskenta
  • laskutus
  • maksatus
  • budjetointi
  • likviditeetin hallinta
  • seuranta ja raportointi
  • vuosikertomukset ja muut vastaavat raportit
  • tuloverotus ja muut verotukseen liittyvät asiat
  • neuvonta erilaisten talousjärjestelyiden ja neuvotteluiden osalta
 • Kansainväliset palvelut
  Lue lisää

  Nokka kohti uusia ulapoita?

  Kansainvälisyys on monille yrityksille arkipäivää, mutta uusille markkinoille lähteminen vaatii useita hallinnollisia toimenpiteitä ja lisää yhtiön vastuita merkittävästi. Me autamme kansainvälisiä yrityksiä sopeutumaan Suomen markkinoille tai avaamaan tytäryhtiön Suomeen.

  Kansainväliset palvelumme sisältävät muun muassa veroneuvontaa sekä lainopillista apua esimerkiksi henkilöstöhallinnon osalta, jotta yhtiö varmasti toimii paikallisten lakien ja säädösten mukaan ja noudattaa sovittuja työehtoja. Me voimme myös auttaa paikallisten viranomaisten kanssa asioimisessa ja tarvittavien ilmoitusten ja hakemusten täyttämisessä. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Suomessa toimimisen mahdollisuuksista.


Yrityshallinto

Tarjoamme osaamisen, palvelut ja työkalut yrityshallinnon kehittämiseen

Tarjontaamme kuuluvat kattavat yrityshallinnon palvelut kotimaisille yrityksille. Olemme osaavia, tuotteliaita, asiakaslähtöisiä ja ennen kaikkea luovia, jotta parhaiten löytäisimme kullekin asiakkaallemme sopivimman ja tehokkaimman tavan hoitaa yrityksen hallintoa. 

Tarjoamme yleishallinnon ja taloushallinnon osaamista, johon lukeutuvat muun muassa:


 • kirjanpito, laskenta, konsernilaskenta, raportointi ja budjetointi
 • kattavat sähköiset taloushallinnon palvelut, tiedonsiirrot sekä järjestelmäintegraatiot
 • taloushallinnon ja hallinnon kehittäminen
 • arvopaperikirjanpito, -raportointi ja -reskontra
 • raportoinnit Finanssivalvontaan (FIVA) ja Suomen Pankkiin
 • maksuliikennepalvelut
 • myyntilaskutus ja myyntireskontra
 • ostolaskujen kierrätys ja ostoreskontra
 • kiinteistöhallinto ja vuokrareskontra
 • yritysverotus- ja käytännön lakipalvelut
 • yritysten, sivuliikkeiden jne. perustamiset sekä kaupparekisteriasiat
 • asiakirjahallinto sekä arkistointi
 • yhtiökokousten ja hallituksen kokousten järjestäminen ja dokumentointi
 • kattava viranomaisraportointi ja -kommunikaatio

Kommunikoimme kaikkien tärkeiden kotimaisten pankkien ja omaisuudenhoitajien kanssa liittyen asiakkaamme varainhoidon raportointiin ja siihen liittyvään taloushallinnon aineistoon. Olemme asiakkaan niin halutessa myös yhteydessä kansainvälisiin vastaavin toimioihin.

 • Yrityksen hallinto
  Lue lisää

  Apua eri tarpeisiin ja tilanteisiin

  Tilanteet muuttuvat ja sen vuoksi tarjoamme konsultointia ja hallintopalveluita moniin eri tarpeisiin. Pystymme myös hyvin räätälöimään jo olemassa olevia vaihtoehtojamme, jotta ne sopivat paremmin yrityksesi juuri tämän hetkisiin tarpeisiin. Meiltä löydät niin asiantuntijat kuin työkalutkin, oli kyse sitten yrityksen kasvun kiihdyttämisestä tai uppoamisen partaalla olevan yhtiön pelastamisesta. 

  Yrityksen hallinnon kehittäminen tarkoittaa meille kokonaisvaltaisten, toimivien ja pitkäaikaisten ratkaisujen ja prosessien löytämistä. Tarkoituksenamme on tukea ja edistää yrityksesi liiketoimintaa parantamalla hallinnon ja talouden järjestelmiä. Tämä voi sisältää esimerkiksi sisäisten prosessien, kuten hankintojen, budjettien, raportoinnin ja kirjanpidon uudelleen arvioimista ja hienosäätöä. Yhdessä löydämme varmasti keinon tehostaa taloushallinnon strategisia ja operatiivisia tavoitteita.

 • Yrityshallinnon kehitys
  Lue lisää

  Lintuperspektiivi auttaa meitä hahmottamaan kokonaisuuden

  Joskus ulkopuolisen näkemyksen hyödyntäminen auttaa havaitsemaan hallinnon pullonkaulat ja ongelmakohdat. Lintuperspektiivin tarjoaminen onkin yksi keskeisimmistä työkaluistamme, kun kehitämme yrityksen hallintoa. Haluamme parantaa liiketoimintaa kokonaisuutena, mikä tarkoittaa muun muassa selkeiden tavoitteiden asettamista ja järkevien prosessien hyödyntämistä. 

  Yrityshallinnon kehittämiseksi keskitymme esimerkiksi tuottavuuden arvioimiseen, kassavirtalaskelmien ja raporttien laatimiseen sekä täysien uusien operatiivisten mallien ja tavoitteiden luomiseen. Palvelumme perustuu luotettavaan ja laajaan osaamiseen niin taloushallinnon kuin henkilöstöjohtamisenkin osalta, ja hyödynnämme asiantuntijoitamme löytääksemme sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun ja tehokkaimmat järjestelmät yrityshallintosi strategiseen kehittämiseen.


 • Palvelut Family Officeille ja varainhoitajille
  Lue lisää

  Huolehdimme omaisuudestasi toiveittesi mukaisesti

  Yksityisomaisuudesta huolehtiminen voi vaatia yhtiön tai perheen ulkopuolisia lisäkäsiä ja siksi tarjoamme monipuolisesti erilaisia palveluita omaisuuden hallinnointiin.

  Monet Family Officet, varainhoitajat, yksityishenkilöt, perheet ja heidän hallinnoimat yritykset ja konsernit tarvitsevat neuvoja talous- ja muusta hallinnosta huolehtimiseen, raportointiin ja muihin käytännön kysymyksiin. Me ymmärrämme, että yksityisestä omaisuudesta huolehtiminen vaatii erityisen tarkkaa huolenpitoa, jotta kaikki sujuu järkevästi ja suunnitelmallisesti. Me emme tarjoa sijoitusneuvontaa tai vastaavia palveluita. Olemme asiantuntijapalvelu, joka huolehtii järjestelyistä ja prosesseista siinä vaiheessa, kun "sijoituspäätös on ns. tehty". Emme siis kilpaile omaisuuden hoitajien tai sijoitusneuvonantajien kanssa — olemme lähinnä heidän hallinnollisena tukenaan ja yhteisen asiakkaan palvelijana.

  Meillä on pitkä kokemus sekä yrityspuolen hallinnoinnista että yksityisomaisuuden pitkäjänteisestä hallinnoimisesta. Tämän ansiosta kykenemme ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja syntyneitä tilanteita, sekä tarjoamaan luottamuksellista, joustavaa ja yksilöllistä neuvontaa ja räätälöityjä ratkaisuja. Toimimme normaalisti yhdessä yhteistyökumppniemme kanssa. Nämä ovat tunnettuja pankkeja, omaisuudenhoitajia, lakitoimistoja, verosaiantuntijoita sekä Private Officeja.


Kiinteistöhallinto

Huolehdimme kiinteistösi ja kiinteän omaisuutesi koko elinkaaresta

Filosofiaamme on aina vahvasti kuulunut omistajan oman näkökulman huomioiminen ja hallinnoimmekin omaisuuttasi omistajan elkein. Kiinteistöhallinnon ja muun kiinteän omaisuuden kuten asuntojen asioissa pidämme kirkkaana mielessä niin lopulliset päämäärät kuin vuokralaisten ja muidenkin käyttäjien tarpeet. 

Kiinteistöhallinto sekä asuntojen tai asuntoportfolion omistajuus pitää sisällään prosessit, ohjelmistot ja osaamisen, joita tarvitaan koko hallinnon syklin pyörittämiseen. Autamme sinua navigoimaan varmasti omistuksesi koko hallinnollisen elämänkaaren, johon lukeutuvat muun muassa kiinteistön tai asuntojen hankinta, omistamisen vastuullisuus ja sen velvollisuudet, käyttö ja ylläpito sekä lopullisesti mahdollisesti omaisuuden myynti. 

Kiinteistöhallinnon hoidossa pyrimme aina pikemminkin ongelmien estämiseen kuin ongelmien ratkaisemiseen. Näin kykenemme varmistamaan, että kiinteistöhallintoa ohjataan varmoin ottein ja pystymme paremmin keskittymään olennaiseen: omaisuudenhoitoon ja vuokralaisten tyytyväisyyden lisäämiseen.

 • Kiinteistöjen taloudellinen hallinto
  Lue lisää

  Meiltä löydät kaiken tarvittavan kiinteistösi taloudelliseen hallintoon

  Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia taloudellisia hallintopalveluita, joilla varmistaa kiinteistösi asiallinen hoito. Useimmiten palveluihimme lukeutuvat muun muassa vuokrasopimukset, vuokran keräys, kirjanpito, vuosikertomus ja kaiken kattavat veropalvelut, kuten arvonlisäveroon, tuloveroon ja kiinteistöveroon liittyvät asiat.

  Mikäli haluat kuulla tai kysyä lisää kiinteistösijoittamiseen liittyvistä hallinnollisista palveluista, ota yhteyttä. 

  Kiinteistöjen taloudelliseen hallintoon keskitetyt palvelumme sisältävät:

  1. Vuokran keräyksen ja vuokralistan
  2. Ilmoitusten, raporttien, pöytäkirjojen ja muiden omistajan määrittämien viestien laadinta ja jako
  3. Ostovelkapalvelut
  4. Kuukausittainen tai kvartaalittainen raportointi, joka sisältää seuraavat kohdat:
  • Tase
  • Tuloslaskelma
  • Budjetti vs. todellinen pääkirja
  • Vuokralaisten saatavat
  • Kassavirtalaskelmat ja ennusteet
  • Fiskaalisen budjetin kehitys
  • Vuosikertomuksen laadinta
  • Vuosittaisen tilintarkastuksen hallinnointi
  • Veroilmoituksen valmistelu ja laadinta
  • Räätälöity raportointi erilaisia tarpeita varten
  • Kuukausittainen tai kvartaalittainen johdon raportointi
 • Kiinteistöjen tekninen hallinto
  Lue lisää

  Tiimimme huolehtii kiinteistösi koko elinkaaresta

  Monipuolisten palveluidemme avulla pystymme huolehtimaan kiinteistösi koko elinkaaresta. Kokeneina ja vastuullisina kiinteistöhallinnon ammattilaisina valitsemme aina parhaat kyvyt ja kumppanit varmistamaan, että niin kiinteistösi pävittäinen huolto kuin teknillisiin ja turvatoimiinkin liittyvät asiat on otettu huomioon.

  Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokrasopimuksen hallinnointi, käyttöön ja huoltoon liittyvien palveluiden hallinnointi, budjetointi, myynnin hallinnointi, kiinteistön kirjanpito ja muut tärkeät raportit. Ota yhteyttä jutellaksesi lisää. Pyrimme aina muokkaamaan ja räätälöimään palveluitamme, jotta ne paremmin sopisivat juuri sinun tarpeisiisi.

  Palveluidemme avulla pyrimme:

  • vuokralaisten pitäaikaiseen pysymiseen
  • aktiiviseen ja reagoivaan asiakaspalveluun
  • jatkuvaan viestintään omistajien kanssa
  • ehkäisevään huoltohallintoon
  • avustamaan palveluiden hankinnassa ja nauvotteluissa
  • tekemään fyysisiä tarkastuksia paikan päällä
  • valmistelemaan palvelut myyntitarjouksia varten
  • valvomaan urakoitsijoiden ja myyjien toimintaa
  • hallinnoimaan kaikkia kiinteistöön ja vuoralaisiin liittyviä dokumentteja ja kansioita
  • avustamaan projektien kanssa, kuten rakennusurakoiden tai remonttien kanssa
  • helpottamaan paikallisten rakennusviranomaisten kanssa toimimista
  • avustamaan kiinteistön turvallisuuden ja kriisihallinnan kanssa

Neuvontapalvelut

Miten voimme auttaa sinua?

Tarjoamme sekä koti- että ulkomaisille asiakkaille valikoiman erilaisia taloushallinnon ja yrityshallinnon palveluja. Käytämme nykyaikaisia sähköisiä taloushallinnon ja tuotannonohjauksen ohjelmia, kuten Visma Fivaldi, MS Dynamics NAV ja kiinteistönhallintaan Fatman. Hyödynnämme myös omia, meille räätälöityjä ohjelmia kuten arvopaperireskontraa, jotta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

Asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan huolehtiminen on aina lukeutunut toimintamme kantaviin voimiin. Pyrimmekin parhaamme mukaan ennakoimaan toiveesi ja tarpeesi. Toimintamme ja asiakaspalvelumme perustuu ajattelumalliin, jossa yrityksen arvolla ja sen kehittämisellä on asemansa omistajan näkökulmasta ja talouspäällikön perspektiivistä katsottuna. Kaiken kattavat palvelumme keskittyvät kokonaisvaltaiseen yritystoiminnan kehittämiseen ja sisältävät muun muassa tehokkaat taloushallinnon mittarit, joilla pyrimme varmistamaan osakkeenomistajien vaatimuksien täyttymisen.

Tarjoamme talous- ja yrityshallinnon palveluja sekä yksityishenkilöille että yhteisöille, kuten myös rahoittajille ja sijoittajille, jotka etsivät ja neuvottelevat mahdollisista sijoitus- tai rahoitusmahdollisuuksista.

Säätiöpalvelut

Säätiöpalvelujemme avulla voitte keskittyä säätiön tarkoituksen toteuttamiseen, kun taas me huolehdimme säätiön juoksevasta hallinnosta haluamassasi määrin ja varmistamme, että säätiön hallinnolle asetetut erityisvaatimukset täyttyvät. Harkitsetko säätiön perustamista tai muokkaamista? Olemme käytettävissä neuvonantajana ja resurssina. Kirjanpidon ja taloushallinnon lisäksi autamme muun muassa säätiön hallitustyössä, sopimusasioissa, lähipiirikysymyksissä, tukiprosessissa, yhtiöjärjestyksen muutoksissa, uudelleenjärjestelyissä ja muissa juridisissa asioissa. Olemme käytettävissä sparrauskumppanina ja resurssina jatkuviin järjestelyihin tai yksittäisiin tehtäviin.