Meistä
Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja toimineet yritys- ja taloushallinnon ammattilaisina aina vuodesta 2002. Tarjoamme asiantuntijapalveluita monille erilaisille asiakkaille; kotimaisille yrityksille, kansainvälisille yrityksille ja heidän suomalaisille tytäryhtiöilleen, sijoittajille ja varainhoitajille, sekä kiinteistön ja muun kiinteän omaisuuden omistajille. Palvelemme myös yksityishenkilöitä heidän omistuksien hallinnossa ja raportoinnissa.


Navigoimme talouden solmujen läpi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen

Toimintamme ydin perustuu laajaan kirjoon erilaisia hallinnollisia palveluita, joilla tuemme asiakkaittemme yksilöllisiä tarpeita. Ammattiosaamisemme ja teknisten kykyjemme avulla pystymme auttamaan sinua navigoimaan kovassakin tuulessa ja parantamaan useita eri toimintamalleja ja käytäntöjä niin talous-, yritys- kuin kiinteistöhallinnonkin osa-alueilla. Kun me toimimme luotettavana purjehduskumppaninasi, voit rauhassa keskittyä ohjaamaan ja kehittämään varsinaista liiketoimintaasi.

 

Ankkurinamme on asiakkaista huolehtiminen

Tavoitteenamme on löytää paras mahdollinen ratkaisu jokaiselle asiakkaallemme. Saavuttaaksemme tämän päämäärän tarjoamme ydinpalveluidemme ohella kokonaisvaltaista edustusta, ohjausta ja edunvalvontaa sekä laki- ja veroneuvontaa. Toimimme yhteistyössä useiden johtavien asianajotoimistojen ja tilintarkastusyhteisöjen kanssa, jotta pystymme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta ja tarjoamaan yhä tasokkaampaa kokonaisvaltaista palvelua. Koko toimintamme ydin perustuu luottamukseen ja asiakkaista huolehtimiseen.

Tekemistämme ja osaamistamme tukee huippuluokkainen tietotekniikkainfrastruktuuri, joka varmistaa, että saamasi palvelu on ensiluokkaista, huolella tuotettua ja ajallaan toimitettua. Vakiintuneet eettiset periaatteet ja omistajavalvonta ovat läsnä kaikessa toiminnassamme. Tarkat eettiset normit ja yhdessä sovitut yhteistyön raamit tulevat aina ohjaamaan niin palveluidemme laatua kuin asiakassuhteitammekin.


Olemme sitoutunut ja vastuullinen työnantaja

Me Navigator Partnersilla rakennamme pitkäaikaisia, vastavuoroisia ja palkitsevia asiakassuhteita. Tuemme tämän tärkeän tavoitteen täyttymistä tarjoamalla houkuttelevan ja mielenkiintoisen työpaikan ja ilmapiirin kaikille toimistossamme. Panostamme kaikkien asiantuntijoidemme kehitykseen tarjoamalla henkilökohtaisen koulutussuunnitelman. Keväästä 2017 lähtien Navigators Partners -konserniin on kuulunut myös auktorisoitu Tilitoimisto Tärnan, joka on erikoistunut etenkin säätiöiden ja yhdistysten taloushallintoon, erityispalveluihin ja konsultointiin. Konsernissa työskentelee yhteensä vajaat 30 taloushallinnon asiantuntijaa, jotka palvelevat asiakkaita useilla eri kielillä.

Visio, missio ja arvot

Määränpäämme

Tämän päivän nopeatempoisessa ja muuttuvassa maailmassa, Navigator Partners palvelee asiakkaitaan kehittämällä ja vaalimalla sekä teknisiä ratkaisuja että asiantuntijaosaamista. Yhtiönä olemme sitoutuneet kasvamaan hallitusti ja kannattavasti.


Matkamme

Navigator Partners tarjoaa strukturoituja ja luovia palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme sekä lyhyen että pitkän tähtäimen tarpeisiin.


Laivamme säännöt

  • Asiakkaidemme tarpeet määrittävät palvelumme
  • Palvelumme ovat asiakkaillemme ymmärrettäviä ja kannattavia
  • Palveluprosessimme on asiakkaillemme selkeä, toimiva ja kustannustehokas
  • Tarjoamme miehistömme jäsenille henkilökohtaisia kehitysmahdollisuuksia sekä inspiroivan ja kannustavan työympäristön

Suosittelemme

Taloushallinto

Hoidamme kokonaisvaltaisesti puolestasi tai räätälöidysti yhdessä organisaatiosi kanssa taloushallinnon sisältäen kirjanpidon ja raportoinnin, konsernilaskennan, Talouspäällikkö ja Controller -palvelut sekä sovitut HR toiminnot ja palkkahallinnon. Me autamme sinua kehittämään toimintoja ja välttämään karikot.

Sonja Kangas
Sonja Kangas
Toimitusjohtaja

Yrityshallinto

Haluatko kehittää yrityksesi hallintoa? Oletko perustamassa uutta yritystä? Tarvitsetko budjetointiin tai raportointiin opastusta? Kiinnostaako arvopaperikirjanpito ja sen täsmällinen raportointi? Anna meidän auttaa kurssin valitsemisessa.

Mikko Eteläaho
Mikko Eteläaho
Asiakasvastaava, KTM ja KLT

Kiinteistöhallinto

Teemme puolestasi kiinteistösi tai asunto-omistuksesi vuokrahallinnon sekä muun hallinnon. Olemme ammattilaisia kiinteän omaisuuden kokonaisvaltaisessa hallinnossa ja raportoinnissa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ole yhteydessä, niin kartoitamme tarpeesi.

Robert Laurent
Robert Laurent
Asiakasvastaava, KTM